Google

Belépés-ről

A www.netcity.hu oldal bal felső részében található belépési ponton, felhasználó azonosítás után juthat el a levelező- és a webkarbantartó kezelői felülethez. Ügyeljünk a login és a jelszó pontos megadására (z-y keveredes, ékezetek!). A rendszer "login robotok" támadásának elkerülése érdekében max. 15 "rontási" lehetőséget engedélyez egymás után, a 16-ik rossz jelszó megadása után már a jó, azaz helyes értékekkel sem engedi belépni a login tulajdonosát. Minden sikeres belépés alkalmával ez az érték "nullázódik", így a legközelebbi alkalommal újra 15 lehetőség adott a belépési kísérlethez. Az első néhány sikertelen kísérlet után kérjük ellenőrizze a beírt adatokat, különös tekintettel a jelszóra, tekintve a kisbetű-nagybetű különbözőségére, győződjön meg róla, hogy a billentyűzet nincs e "Caps Lock" üzemmódra állítva, illetve a megszokott nyelvi beállításokat használja e. Ha bizonytalan a jelszavának helyességében, próbálja meg egy "látszó" helyen (pl. a login mezőben) beírni, így könnyen láthatóvá válik az esetleges elírás.

Szeretnénk felhívni felhasználóink figyelmét a "szabályos" kilépés fontosságára, különösen idegen helyen való használat után (netkávézó, iskola, munkahely), az erre szolgáló "X" jelet a kezelői felület jobb felső sarkában találja. Ha ilyen módon lépünk ki a rendszerből, akkor az általunk használt gépen nincs lehetőség a továbbiakban a "Back" gomb vagy az előzmények (history) funkcióval visszalépni a programhoz és ahhoz íly módon jogosulatlanul változtatni, vagy adatokhoz hozzáférni. Ha csak a böngésző programot vagy az ablakot zárjuk be, akkor az utolsó oldal lehívásunk után 90 percig az előbb vázolt illetéktelen használatra lehetőség nyílik, a 90 perc eltelte után már semmilyen módon nem lehetséges az illetéktelen belépés.

Kérjük adatbiztonságának érdekében ne feledkezzen meg róla, hogy a böngésző programok beállításuknak függvényében altárolja (megjegyzi) az általuk letöltött és bemutatott tartalmat, ez csak külön utasításra törlődik. Illetve megfelelő ügyészi vagy bírói meghatalmazás esetén kénytelenek vagyunk a hatóságoknak hozzaférést biztosítani rendszerünkhöz. Sajnos bármilyen nagy és sok erőfeszítést teszünk rendszerünk biztonsága érdekében, tudomásul kell vennünk, abszolút biztonság nincs, így bár még nem volt rá precedens, de a korrektség érdekében jeleznünk kell, feltörhetik rendszerünket és így illetéktelenek is hozzáférhetnek az ön/önök adataihoz, levelezéséhez.

Powered by NetOffice  w3c_html40  w3c_css20